Verdeeld over de verschillende locaties in Nederland, Marocco en Tunesië teelt Agro Care de volgende tomatenrassen

schermafbeelding-2016-09-26-om-08-18-53

Red Pearl
De klassieker van Agro Care blijft een geliefde tomaat bij veel van zijn klanten. Een mooie dieprode cocktail trostomaat met kruidige smaak. Ideaal voor salades, door sauzen of gewoon uit de hand.

PomoDolce
Een prachtige mini trospomodori die al jarenlang onderdeel is van het Agro Care teeltprogramma. Heerlijke pure tomaat voor in salades of voor het maken van de ultieme pastasaus.

Bella Donna
Door de mooie compacte tros en zijn vruchtschakeling niet alleen een smakelijke tomaat, maar ook nog eens visueel aantrekkelijk. Perfecte tomaat voor een geurige pan tomatensoep of een smakelijke tomatensaus.

Tombons Rood
Deze knapperige, zoete snacktomaat is als gezond tussendoortje erg populair bij kinderen en volwassenen. Tombons worden vaak in handige meeneem verpakking verkocht zodat ze gemakkelijk onderweg of op kantoor/school gegeten kunnen worden.

Petit Sweet
Deze knapperige en zoete mini troscherry is in korte tijd de favoriet van veel klanten en consumenten geworden. Een toptomaat van het ras Axiany die door Axia Vegetable Seeds is ontwikkeld. Door de goede zoet/zuur balans en zijn prettige bite ook erg geliefd bij kinderen. Petit Sweet wordt zowel In Nederland als in Tunesië geteeld. Ze worden aan de tros en als losse verkocht

Roma Donna
Een mooie en smakelijke tros pruimtomaat. heerlijk om door salades heen te snijden of om een krachtige pastasaus mee te maken.

Petit Céri Rood
Een klassieker die het nog steeds goed doet. Herkenbare cherrytomaat met een lekkere bite voor in salades of door een wokgerecht. Uiteraard kan hij ook nog steeds prima op tafel bij een borrel of een feestje.

Tombons Oranje
Vanuit de kassen van Desert Joy komen deze mooie oranje snacktomaatjes. Erg smakelijk en iets frisser dan de rode variant. Vaak verkocht in een mixverpakking met zijn rode soortgenoten.

Petit Céri Geel
Een smakelijke, frisse gele variant op de rode cherrytomaat. Vaak gebruikt in een (door de teelt in Tunesië) Fairtrade tomatenmix.

Pomo Marrone
De prachtige chocoladebruine mini troscherry met een heerlijke notenachtige smaak. Erg geliefd bij foodprofessionals, chefs en cateraars door zijn afwijkende uiterlijk en exquise smaak. Pomo Marrone wordt zowel aan de tros als los verkocht.