Verdeeld over de verschillende locaties in Nederland, Marocco en Tunesië teelt Agro Care de volgende tomatenrassen


Red Pearl

De klassieker van Agro Care blijft een geliefde tomaat bij veel van zijn klanten. Een mooie dieprode cocktail trostomaat met kruidige smaak. Ideaal voor salades, door sauzen of gewoon uit de hand.                                                                                                               

PomoDolce

Een prachtige mini trospomodori die al jarenlang onderdeel is van het Agro Care teeltprogramma. Heerlijke pure tomaat voor in salades of voor het maken van de ultieme pastasaus.

Petit Sweet 

De knapperige en zoete mini troscherry is in korte tijd de favoriet van veel klanten en consumenten geworden. Een toptomaat van het ras Axiany die door Axia Vegetable Seeds is ontwikkeld. Door de goede zoet/zuur balans en zijn prettige bite ook erg geliefd bij kinderen. Petit Sweet wordt zowel in Nederland als in Tunesië geteeld. Ze worden aan de tros en als losse verkocht.

Tros Middel Grof      

Onze trostomaten behoren tot de vruchtgroenten en hebben een mooie rode kleur en krachtig aroma. Zeer smaakvol en bescheiden in zoetheid. Dat maakt deze tomaat erg geschikt in soepen, sauzen of als broodbeleg.

Roma Pearl

Door de mooie compacte tros en zijn vruchtschakeling niet alleen een smakelijke tomaat, maar ook nog eens visueel aantrekkelijk. Mildzoet, sappig en bijzonder smaakvol. De perfecte tomaat voor een geurige pan tomatensoep of een smakelijke tomatensaus.

Tombons Rood

Deze knapperige, zoete snacktomaat is als gezond tussendoortje erg populair bij kinderen en volwassenen. Tombons worden vaak in handige meeneem verpakking verkocht zodat ze gemakkelijk onderweg of op kantoor/school gegeten kunnen worden.

Tombons Oranje

Vanuit de kassen van Desert Joy komen deze mooie oranje snacktomaatjes. Erg smakelijk en iets frisser dan de rode variant. Vaak verkocht in een mixverpakking met zijn rode soortgenoten. Makkelijk weg te happen, ook door de kleinste consument.

Tombons Geel

Een smakelijke, frisse gele variant op de rode cherrytomaat. Vaak gebruikt in een (door de teelt in Tunesië) Fairtrade tomatenmix. Een lekker gezonde snack en echte traktatie!

Tombons bruin

Deze tomaatjes vallen op door hun bijzondere bruinrode kleur. De vruchten zijn perfect van vorm met een mooie glans. De smaak is extra zoet en toch wat kruidig. Lekker uit het vuistje of als mooie toevoeging aan salades of ovengerechten.

Tomfetti  

Laat het formaat je niet misleiden! Deze kleine tomaatjes zijn groots in smaak en hebben een knapperige bite. Strooi ze zo over je salade of voeg ze toe aan een lekkere pasta. Beschikbaar in de kleuren: rood, geel en oranje.