Wat wij doen

Scroll
Doen we samen

Tomaten telen, we doen het samen met de natuur en we doen het samen met partners die dingen beter kunnen dan wij.

Tomaten telen op een schaal zoals we bij Agro Care doen: dat kan alleen maar als we beantwoorden aan de hoge eisen die consument en retailer aan verse groenten stellen. En door waar mogelijk gebruik te maken van de kennis en slagkracht van specialisten op andere terreinen.

Duurzaamheid, onze ‘license to produce’

Weinig woorden die in deze tijd vaker worden gebruikt dan ‘duurzaamheid’. Zeker als het over de productie van voedsel gaat, vers voedsel als groenten in het bijzonder. Bij Agro Care nemen we de uitdaging om milieuvriendelijk te produceren serieus. Omdat retailers en consumenten het eisen. Omdat de sustainable development goals van de Verenigde Naties het vragen. En vooral omdat we zelf die verantwoording graag nemen. Met ‘We care for people’ gaan we voor het welzijn van de wereld. Door een product te telen dat gezond is, geproduceerd onder de condities die het voortbestaan van de aarde waarborgen.

Partnerships zoeken, omdat je samen verder komt

We zijn tot veel in staat, bij Agro Care. Maar naast telen komt er meer kijken bij ons productieproces. Voor veel gerelateerde werkzaamheden werken we plezierig samen met een groot aantal partners. Váste partners, want we hechten aan jarenlange relaties. Die partners hebben we: in de marketing en verkoop, in de personeelsvoorziening, in de automatisering, in de verpakking, in de veredeling en in de inkoop van materialen.