Werken bij Agro Care

Scroll
Agro Care

We care for people. Hoeveel meer garantie wil je hebben dat je hier de time of your life krijgt?

Werken in de glastuinbouw. In een sector die heel duurzaam bezig is en een gezond product maakt. Bij de grootste tomatenteler van Europa. Ooit gedacht dat je hier zoveel kansen kon krijgen? Want: we care for people. Veel medewerkers die nu een leidinggevende functie hebben zijn ooit als scholier in hun vrije tijd begonnen. Check de openstaande vacatures voor een vaste baan, een bijbaan of een stage of afstudeeropdracht.

Vacatures

Aan de slag bij de grootste tomatenteler van Europa

Aan de slag in een internationale omgeving. Bijdragen aan een product dat gezond is voor mensen. Werken in een ondernemend bedrijf dat barst van de ambitie. Waar je dat allemaal vindt? Bij Agro Care. Op elk van onze zeven productielocaties en op ons hoofdkwartier in Maasdijk hebben we regelmatig een vacature. Hieronder vind je de vacatures waarvoor we een topper als jij zoeken.

Een bijbaan bij Agro Care. Voor het geld en voor de lol

Zin om iets bij te verdienen? Werken op de tijden dat het jou uitkomt? En dan het liefst bij een werkgever die snapt dat werken ook leuk moet zijn? Je bent welkom bij Agro Care. In al onze vestigingen doen we graag een beroep op scholieren. En we doen graag iets voor je terug. Om te beginnen met een prima beloning. Die je met prestatiebonussen zelf nog fors omhoog kunt schroeven.

Stage & afstuderen

Test de theorie in de praktijk bij Agro Care

Wil je graag tijdens je opleiding iets van de praktijk meemaken? Doe het bij Agro Care. Doe het bij een van de grootste tomatentelers van Europa. Reken maar dat je hier iets kunt leren, op tal van gebieden. Daarom zijn we een aantrekkelijke stageplek voor een veelheid aan opleidingen. Eén waar je goed wordt begeleid. En waar je bijdraagt aan de teelt van een gezond product.

Werken bij Agro Care is werken aan je eigen groei

‘We care for people.’ Die vier woorden gaan zeker op voor je aanstaande baan bij Agro Care. Heb je talent en ambitie, dan ligt de weg open om het ver te schoppen - tot functies op managementniveau aan toe. Je bent niet de eerste die hier doorgroeit naar een functie op managementniveau. Daar stimuleren we je ook actief in, met een HR-afdeling en persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s op maat. In een groot bedrijf als het onze kun je je ook specialiseren in de richting die jou het beste ligt.

Jij de inzet, wij de arbeidsvoorwaarden, het salaris en het plezier

Waar je bij Agro Care op kunt rekenen? Natuurlijk op een honorering die past bij jouw niveau en bij de zwaarte van de functie. We staan ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden vooraan. Afhankelijk van de functie kun je rekenen op een stevig pakket. En een ‘arbeidsvoorwaarde’ die minstens zo zwaar telt is het plezier dat je hier in je werk hebt. De verantwoordelijkheid die je vanaf dag één krijgt. De vrijheid om je werk te doen op de manier die jij denkt dat het beste is. En het vertrouwen dat we je geven omdat we weten dat jij je werk serieus neemt.

Agro Care op social