Agro Care produceert kwaliteitstomaten en heeft verschillende vestigingen in Nederland, Tunesië, Marokko en Frankrijk. Agro Care is een jong, snelgroeiend en innovatief bedrijf. De moderne en professionele bedrijfsopzet in combinatie met een teeltoppervlakte van ruim 200 hectare maken Agro Care één van de koplopers binnen de glasgroente sector. Samenwerking, betrokkenheid en ambitie gecombineerd met een ‘open mind’ maken dat we grenzen verleggen.
De slogan van Agro Care luidt dan ook ‘No Limits, No Nonsense’.

Voor ons team in Middenmeer zijn wij op zoek naar een onderhoud- en storingsmonteur.

De teelt van onze tomaten gebeurt in modern uitgevoerde kassen. Water-, meet en regel- en met name elektrotechniek zijn bij ons op grote schaal aanwezig. Als onderhoud- en storingsmonteur verzorg je het preventief onderhoud, los je voorkomende storingen op, denk je mee over innovaties en verbeteringen op technisch gebied. Jij zorgt ervoor dat wij kunnen vertrouwen op onze techniek en dat we daarmee de beste omstandigheden voor onze medewerkers en gewassen kunnen creëren.

Als monteur heb je een brede kennis en interesse op technisch gebied en beheers je met name elektrotechniek op MBO+ niveau. Je hebt een gestructureerde manier van werken, maar wel een flexibele instelling. Je communiceert gemakkelijk en helder en bent in staat om zelfstandig te werken.

Wanneer je reeds ervaring hebt met onderhoudswerk in een productiebedrijf zien we dat zeker als een pré.

In Middenmeer hebben wij 3 locaties.

De vacature onderhoud- en storingsmonteur betreft onze locatie in ontwikkeling/opbouw op Wagenpad 7.

Als onderhoud- en storingsmonteur krijg je behoorlijk wat verantwoordelijkheid en vrijheid in jouw functie. Als werkgever vraagt dat vertrouwen en dat geven we onze mensen dan ook graag. We bieden binnen Agro Care de ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en het maximale uit jezelf te halen.

Doormiddel van samenwerking, zowel intern als extern, behalen we de beste resultaten en dit stimuleren we dan ook. Uiteraard bieden we voor deze functie een passend salaris en een prima pakket arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie over Agro Care vind je op onze website. Heb je interesse in deze functie, stuur dan jouw motivatie en cv naar hr@agrocare.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.