Ter uitbreiding van ons team in Middenmeer zijn wij op zoek naar een onderhoud- en storingsmonteur

Binnen onze vestigingen in Middenmeer wordt gewerkt met de modernste technieken op gebied van glastuinbouw. Onze monteurs zijn verantwoordelijk voor het onderhoud aan de opstanden en alle installaties binnen het bedrijf. De werkzaamheden zijn divers, uitdagend en beslaan het volledige spectrum van de techniek. Het lopen van storingsdiensten behoort ook tot de functie.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met veel eigen initiatief. Je hebt een afgeronde Mbo niveau 4 opleiding en vindt het leuk om op diverse gebieden binnen de techniek werkzaam te zijn. Je bent communicatief vaardig en hebt een gestructureerde manier van werken.

We geloven erin dat we doormiddel van samenwerking, zowel intern als extern, de beste resultaten kunnen bereiken.

Agro Care is een vooruitstrevend bedrijf dat haar medewerkers de ruimte en mogelijkheden geeft om het maximale uit zichzelf te halen. Binnen ons ervaren team zoeken wij een jonge aanwinst om te begeleiden naar een echte technicus.

Naast een passend salaris bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Heb je interesse in deze functie, stuur dan jouw motivatie en cv naar hr@agrocare.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.