Agro Care produceert kwaliteitstomaten en heeft verschillende vestigingen in Nederland, Tunesië, Marokko en Frankrijk.
Agro Care is een jong, snelgroeiend en innovatief bedrijf. De moderne en professionele bedrijfsopzet in combinatie met een teeltoppervlakte van ruim 200 hectare maken van Agro Care een koploper binnen de glasgroente sector. Samenwerking, betrokkenheid en ambitie gecombineerd met een ‘open mind’ maken dat we grenzen verleggen.

De slogan van Agro Care luidt dan ook ‘No Limits, No Nonsense’.

Voor onze vestigingen in Rilland zijn wij op zoek naar een Medewerker Technische Dienst.

Wij telen onze tomaten in moderne kassen en maken daarbij gebruik van techniek in de breedste zin van het woord. Als medewerker TD  zorg je dat de kassen en onze installaties in topconditie zijn en blijven.

Je verricht onderhoud en reparaties, onderzoekt en lost storingen op, bedenkt verbeteringen en voert deze door. De werkzaamheden zijn breed en afwisselend en variëren van het smeren van een tandbaan, uitvoeren van kleine verbouwingen aan het gebouw, tot het zoeken naar een storing aan een waterunit, ketel of wkk.

Als medewerker TD heb je een brede kennis en interesse op technisch gebied en beheers je met name de elektrotechniek tot in de puntjes. Je communiceert gemakkelijk en helder en bent in staat om zelfstandig te werken. Je hebt minimaal MBO niveau en bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Onze vestiging in Rilland bestaat uit 3 locaties welke jij ondersteunt op technisch gebeid. Elke locatie heeft voor het dagelijkse klein onderhoud een vaste medewerker. Met jouw technische vakkennis ondersteun je deze medewerkers en waar nodig begeleid je hen bij projecten. Storingsdiensten maken aanvankelijk geen deel uit van het functiepakket, bij gebleken geschiktheid en in overleg is dit in de toekomst wel mogelijk.

Binnen Agro Care werken we met een betrokken team van medewerkers. We bieden je een verantwoordelijke functie waarbinnen je de ruimte en het vertrouwen krijgt om het maximale uit jezelf te halen. Uiteraard bieden we voor deze functie een passend salaris en een prima pakket arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden? Stuur dan jouw cv en motivatie naar hr@agrocare.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.