Agro Care & van Steekelenburg teelt kwaliteitstomaten en is gevestigd in De Lier. We maken deel uit van de Agro Care Holding, één van de koplopers binnen de glasgroentesector met vestigingen in Nederland, Tunesië en Marokko. Agro Care is een jong, snelgroeiend en innovatief bedrijf met een moderne en professionele bedrijfsopzet en een teeltoppervlakte van ruim 200 hectare. Ambitie, gedrevenheid, enthousiasme en nieuwsgierigheid met een ‘open mind’ maken dat we grenzen verleggen.

De slogan van Agro Care luidt dan ook ‘No Limits, No Nonsense’

Voor onze productielocatie in De Lier (4 hectare) zijn wij op zoek naar een (junior) manager arbeid.

Over de functie:
Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het arbeidsproces en geeft daarbij leiding aan zo’n 30 medewerkers. Jij verzorgt de planning en uitvoering van het productieproces en stuurt daarbij op kwaliteit en rendement waarbij je de productiekosten goed monitort.

Wie zoeken wij:

Wij zoeken een betrokken collega met de volgende eigenschappen.

  • MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Zelfstandig en besluitvaardig.
  • Leidinggevende capaciteiten.
  • Sterk in plannen.
  • In staat het overzicht te bewaren.
  • Aanpakker die niet bang is zelf de handen uit de mouwen te steken.

Uiteraard is ervaring in een leidinggevende rol binnen de glastuinbouw prachtig, maar ook voor een starter met de juiste talenten hebben wij mogelijkheden.

Bij Agro Care werken we met een jong team van gedreven professionals. We geloven erin dat we door middel van samenwerking, zowel intern en extern, de beste resultaten kunnen bereiken.

Naast een passend pakket arbeidsvoorwaarden bieden we onze medewerkers veel verantwoordelijkheid, vrijheid, vertrouwen en de mogelijkheden om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Voor starters zetten we een gericht ontwikkeltraject in en ook op de lange termijn stimuleren we het volgen van trainingen en opleidingen.

Heb jij interesse in deze functie, stuur dan jouw motivatie en cv naar hr@agrocare.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.