Agro Care is de koploper in Nederland op het gebied van tomatenteelt en op zoek naar een junior HR-manager (full time).

 

Wie zijn wij?
Agro Care produceert kwaliteitstomaten en heeft verschillende vestigingen in Nederland, Tunesië en Marokko. Wij zijn een jong, snelgroeiend en innovatief bedrijf. De moderne en professionele bedrijfsopzet in combinatie met een teeltoppervlakte van ruim 180 hectare maken Agro Care één van de koplopers binnen de glasgroente sector. Ambitie, gedrevenheid, enthousiasme en nieuwsgierigheid met een ‘open mind’ maken dat we grenzen verleggen. Onze organisatiecultuur kenmerkt zich door een open en informele sfeer en korte lijnen. De slogan van Agro Care luidt dan ook ‘No Limits, No Nonsense’.

Wat zoeken wij:
Voor de vestigingen in Middenmeer zijn wij op zoek naar een junior HR-manager. In deze rol ben je het aanspreekpunt voor zowel personeel als directie en adviseer je gevraagd en ongevraagd vanuit jouw specialistische kennis en relevante wet- en regelgeving over uiteenlopende HR onderwerpen. Samen met jouw HR collega’s (HR manager en HR administratief medewerkster) voer je een laagdrempelig beleid wat inhoud dat je zichtbaar en aanspreekbaar bent voor collega’s en je daarmee proactief kunt inspelen op vragen en problemen. In deze verantwoordelijke functie krijg je het vertrouwen om zelfstandig projecten op te pakken, daarnaast brengt iedere dag nieuwe vraagstukken met zich mee en dat is wat deze functie zo uitdagend en mooi maakt.

Dit ben jij:
Voor deze allround HR functie zoeken wij een enthousiaste collega welke zich full time wil richten op deze uitdaging. Je bent sociaal, benaderbaar, begeeft je graag onder de mensen en prima in staat om samen te werken met collega’s. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent een stevige gesprekspartner en laat je niet snel uit het veld slaan. De eigenschappen nuchter, verantwoordelijk, zelfstandig, proactief en daadkrachtig zijn jou op het lijf geschreven. Een relevante HBO opleiding en aantoonbare HR ervaring in een productieorganisatie hebben de voorkeur.

Dit bieden wij:
Een veelzijdige en verantwoordelijke baan binnen een vooruitstrevend bedrijf. We bieden ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke groei en geloven dat we door samenwerking de beste resultaten bereiken. Naast een marktconform salaris bieden we prima secundaire arbeidsvoorwaarden, maar bovenal veel werkplezier binnen een gezellig team van professionals.

Reageren:
Ben jij de persoon die wij zoeken, stuur dan jouw motivatie en CV naar HR@agrocare.nl