Ter professionalisering van onze technische afdeling in Middenmeer zijn wij opzoek naar een inkoop en voorraadbeheer.

Agro Care
Agro Care produceert kwaliteitstomaten en heeft verschillende vestigingen in Nederland, Tunesië en Marokko. Wij zijn een jong, snelgroeiend en innovatief bedrijf. De moderne en professionele bedrijfsopzet in combinatie met een teeltoppervlakte van ruim 180 hectare maken Agro Care één van de koplopers binnen de glasgroente sector. Ambitie, gedrevenheid, enthousiasme en nieuwsgierigheid met een ‘open mind’ maken dat we grenzen verleggen. Onze organisatiecultuur is open en informeel met korte lijnen. De slogan van Agro Care luidt dan ook ‘No Limits, No Nonsense’.

Wat zoeken wij:
In onze kassen maken we gebruik van innovatieve technieken om het maximale uit de teelt van onze tomaten te kunnen halen. De technische dienst draagt zorg voor het onderhoud op onze bedrijven, om dit efficiënter te kunnen doen is een gericht inkoopbeleid en voorraadbeheer van groot belang. Het betreft een nieuwe functie binnen ons technische team. Je stelt in samenspraak met de onderhoudsmanager het te voeren voorraad en inkoopbeleid af, voert dit uit en bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking hiervan.

Dit ben jij:
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega met kennis van inkoop en voorraadsystemen. Je bent in staat om zelfstandig te werken en bezit goede communicatieve vaardigheden. Verstand van techniek is niet noodzakelijk, maar wel handig. Je kunt goed met computers overweg, ervaring met Navision is een pré. HBO werk en denkniveau is gewenst, bij voorkeur opgedaan in een logistieke opleiding. Verder ben je in staat om snel te schakelen, heb je een gezond verantwoordelijkheidsgevoel, neem je zelf initiatieven en heb je een opgeruimde en nauwkeurige manier van werken.

Dit bieden wij:
Een veelzijdige en verantwoordelijke baan binnen een vooruitstrevend bedrijf. We bieden ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke groei en geloven dat we door samenwerking de beste resultaten bereiken. Naast een marktconform salaris bieden we prima secundaire arbeidsvoorwaarden, maar bovenal veel werkplezier binnen een gezellig team van professionals.

Ben jij de persoon die wij zoeken, stuur dan jouw motivatie en CV naar HR@agrocare.nl