Voor ons team in Rilland zijn wij op zoek naar een hoofdmonteur

Op onze vestigingen in Rilland wordt gewerkt met de modernste technieken op gebied van glastuinbouw. Onze technische dienst is verantwoordelijk voor het onderhoud aan de opstanden en alle installaties. De werkzaamheden zijn divers, uitdagend en beslaan het volledige spectrum van de techniek. Het doel is het verlagen van storingen en optimaliseren van de bedrijfsinstallaties.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste hoofdmonteur met veel eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Je hebt Hbo werk- en denkniveau en een technische achtergrond. Je vindt het leuk om op diverse gebieden binnen de techniek werkzaam te zijn. Je bent communicatief vaardig, hebt leidinggevende kwaliteiten en een gestructureerde manier van werken. Het betreft een afwisselende functie. Een greep uit de werkzaamheden zijn het opstellen van preventief onderhoudsschema’s, voorstellen doen ter verbetering van onze bedrijfsprocessen en begeleiden van deze projecten, administratieve verwerking maar ook meedraaien in de storingsdiensten.

Het team waarbinnen je komt te werken bestaat in totaal uit 4 medewerkers en er wordt afwisselend storingsdienst gelopen. We geloven erin dat we doormiddel van samenwerking, zowel intern als extern, de beste resultaten kunnen bereiken.

Agro Care is een vooruitstrevend bedrijf dat haar medewerkers de ruimte en mogelijkheden geeft om het maximale uit zichzelf te halen.

Naast een passend salaris bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Heb je interesse in deze functie, stuur dan jouw motivatie en cv naar hr@agrocare.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.