Voor onze locatie in Middenmeer zijn wij op zoek naar een administratief medewerker

De administratief medewerker vervuld een centrale rol binnen de productielocatie. Hij/zij coördineert, begeleidt en ondersteund diverse administratieve processen en is het eerste aanspreekpunt binnen de vestiging.

Het is een afwisselende en zelfstandige baan waarbij de werkzaamheden onder andere bestaan uit:

  • Secretariële werkzaamheden
  • Administratieve verwerking van bestellingen
  • Kwaliteitsbewaking
  • Opstellen management informatie
  • Contractverwerking

Functie eisen:

Wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke collega met een gezonde werkinstelling. Voor de functie is het belangrijk dat je accuraat bent, goed met de computer overweg kunt en beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen. Daarnaast verwachten wij een collega die goed zelfstandig kan werken met een pro-actieve houding. Werken binnen Agro Care kenmerkt zich namelijk met vrijheid maar vraagt daarnaast ook verantwoordelijkheid. Voor deze functie is mbo werk- en denkniveau vereist met administratieve werkervaring, bij voorkeur binnen een productiebedrijf.

Agro Care biedt:

Agro Care is een jong en snelgroeiend bedrijf dat continu in beweging is. Binnen het bedrijf worden de lijnen kort gehouden en heerst er een informele werksfeer. De werktijden zijn flexibel in te delen en bedragen min. 20 uur, meer uren in overleg. Naast een prima salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een flinke dosis werkplezier.

Geïnteresseerd? Stuur dan jouw CV en motivatie naar hr@agrocare.nl