Voor onze vestiging in Middenmeer zijn wij op zoek naar een (aankomend) teeltmanager.

Je bent verantwoordelijk voor de groei van de planten en daarmee voor de productie van onze tomaten. Je beheerst het klimaat in de kas van 10 hectare, beoordeelt de stand van het gewas en stuurt door middel van o.a. temperatuur, watergift, bemesting en belichting. Daarnaast bewaak je het biologisch evenwicht en grijpt in waar nodig zodat het gewas gezond en vitaal blijft. Het doel van jouw werkzaamheden is het produceren van een gezond en kwalitatief hoogstaand product.

Als teeltmanager heb je een zeer verantwoordelijke functie. Omdat wij graag veel vrijheid geven bij de uitvoering van de functie zoeken wij naar een betrokken collega met passie voor zijn vak en een agrarische achtergrond. Binnen ons bedrijf bieden we ook voor starters mogelijkheden om zich te ontwikkelen tot volwaardig teeltmanager.

Bij Agro Care kom je te werken in een jong team van gedreven professionals. We geloven erin dat we doormiddel van samenwerking, zowel intern als extern, de beste resultaten kunnen bereiken.

Agro Care is een vooruitstrevend bedrijf dat haar medewerkers de ruimte en mogelijkheden geeft om het maximale uit zichzelf te halen.

Naast een passend salaris bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Heb je interesse in deze functie, stuur dan jouw motivatie en cv naar hr@agrocare.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.