Ter versterking van ons team in Middenmeer zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker

In de verpakkingsloods bij ons glastuinbouwbedrijf verwerken we zo’n 40 miljoen kilo tomaten per jaar.

Jij houdt zicht op de verwerking van het product en springt bij waar nodig. Je regelt de fuststroom, bewaakt de voorraad en bestelt tijdig zodat de beschikbaarheid niet in gevaar komt. Om de levering van een goed en gezond product aan onze klanten te garanderen bewaak jij de kwaliteit van het inkomende en uitgaande product.

Wij zijn op zoek naar een betrokken collega met een afgeronde mbo opleiding. Bij voorkeur heb je logistieke ervaring binnen een productieomgeving en ben je in het bezit van een heftruckcertificaat.

Heb jij een positieve en flexibele instelling en ben je ook nog in het bezit van een gezonde dosis humor dan pas jij prima in ons team.

Bij Agro Care kom je te werken in een jong team van gedreven professionals. We geloven erin dat we doormiddel van samenwerking, zowel intern als extern, de beste resultaten kunnen bereiken.

Agro Care is een vooruitstrevend bedrijf dat haar medewerkers de ruimte en mogelijkheden geeft om het maximale uit zichzelf te halen.

Naast een passend salaris bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Heb je interesse in deze functie, stuur dan jouw motivatie en cv naar hr@agrocare.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.