Ter versterking van ons team in Middenmeer zijn wij op zoek naar een (aankomend) Teeltmanager.

Als teeltmanager ben je eindverantwoordelijk voor de beheersing van het klimaat in een kas. Je zet de teeltlijnen uit, bewaakt deze en op basis van jouw beoordeling van het gewas stuur je watergift, bemesting, belichting etc. aan.

Wij zoeken een betrokken collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, groene vingers en bij voorkeur een agrarische opleiding op mbo niveau. Je hebt oog voor detail, maar bent daarnaast in staat om het grotere plaatje te overzien. Verder durf je besluiten te nemen en begrijp je dat het sturen van een klimaat niet alleen tussen 9 en 17 uur gebeurd.

Ervaring binnen een agrarisch productiebedrijf is natuurlijk prettig, maar niet noodzakelijk. Binnen ons bedrijf hebben we ook voor starters met de juiste achtergrond mogelijkheden om zich te ontwikkelen tot volwaardig teeltmanager.

Bij Agro Care kom je te werken in een jong team van gedreven professionals. We geloven erin dat we doormiddel van samenwerking, zowel intern als extern, de beste resultaten kunnen bereiken. Agro Care is een vooruitstrevend bedrijf dat haar medewerkers de ruimte en mogelijkheden geeft om het maximale uit zichzelf te halen.

Naast een passend salaris bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Heb je interesse in deze functie, stuur dan jouw motivatie en cv naar hr@agrocare.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.