Agro Care is een jong, snelgroeiend en innovatief bedrijf. De kernactiviteit van Agro Care bestaat uit het telen van tomaten. Daarnaast hebben we, samen met enkele andere grote glasgroentekwekers, belangen opgebouwd in gelieerde activiteiten door de hele productiekolom. Agro Care heeft eigen kwekerijen in Rilland, Middenmeer, De Lier en is de grootste tomatenteler van Nederland. In het buitenland hebben we productielocaties in Marokko en Tunesië. Agro Care wordt steeds meer gezien als een toonaangevende speler in de Food- en Agri sector. Ambitie, gedrevenheid, enthousiasme en een “open mind” maken dat we grenzen verleggen.

De slogan van Agro Care luidt dan ook “No limits, no nonsense”.

Vanwege de aanhoudende groei van onze buitenlandse activiteiten zijn wij voor onze centrale administratie in Maasdijk op zoek naar een:

Administratief medewerker (buitenland)

Functieomschrijving:

Binnen deze brede administratieve functie ben je de administratieve spil tussen onze buitenlandse vestigingen en de centrale administratie van Agro Care. In deze rol begeleid en controleer je het administratieve proces dat plaatsvindt op onze buitenlandse vestigingen en neem je initiatief voor verbeteringen/optimalisaties. Je richt je hierbij onder andere op de verwerking en controle van de inkoopadministratie, investeringen, logistieke (product)stromen en de financiële maandrapportage. Je staat hierbij in nauw contact met de buitenlandse collega’s.

Functie eisen:

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau, door opleiding (PDB, MBA) en/of ervaring;
  • Administratieve ervaring in een bij voorkeur internationaal opererende organisatie.
  • Bij voorkeur ervaring met Microsoft Dynamics NAV;
  • Gedegen kennis van Microsoft Office pakket;
  • Goede contactuele vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (beheersing Franse taal is een pré);
  • Zelfstandig, oplossingsgericht denkvermogen;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Flexibel en stressbestendig;
  • No-nonsense instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden:

Bij Agro Care werk je in een enthousiast team van gedreven professionals. Wij geloven erin dat we door middel van samenwerking (zowel intern als extern) de beste resultaten bereiken. Naast een passend salaris bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Solliciteren:

Heb je interesse in deze functie, stuur jouw motivatie en cv op naar hr@agrocare.nl
Voor vragen kan je contact opnemen met Bas Hanemaayer of Henk van der Tas, 0174-526810.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.